Mat og Drikke

Restaurant

Isbua - Et samlingspunkt i havgapet

ISBUA ligger rett ved vannkanten i vakre kirkehamn omgitt av en slående og karakteristisk natur. Naturen er med på å skape en helt spesiell stemning. Med lokale råvarer, en uhøytidelig atmosfære og en betjening med et glimt i øyet ønsker vi å skape et samlingsted for gjester med lang og kort reise bak seg, samt fastboende på Hidra. Vi har skapt en meny som vil ta deg gjennom dagens behov; om dette er en kjapp kaffe på brygga med gode venner, en uformell lunsj, eller en god middag med nære og kjente i fjæra. Hos oss er alle hjertelig velkomne!

Dagligvare og Kafé

Butikken i Rasvåg

Butikken i Rasvåg er selve hjerte i en aldeles nydelig uthavn. Her finner man et stort utvalg av dagligvarer, jernvarer og bensin for bil og båt. Vi har også en unik liten kafe på Bakrommet, som tilbyr kalde og varme retter, øl- og vinrettigheter. Om man kommer med bil eller båt, er et besøk absolutt å anbefale

Dagligvarehandel

Matkroken R B Nilsen

På vei ned bakken bakken til Kirkehamn er Matkroken det første man kommer til. Dette er en nærbutikk med en helt unik historie. Tidligere har butikken stått får alt fra hummer eksport, silde salting og fungert som rekemottak og fiskemottak. Men etter 2. verdenskrig er det dagligvarehandel som har stått i fokus. For ca. 5 år siden overtok brødrene Arild og Ove over driften av butikken, og disse er da 5. generasjonen som drifter. Den brede historien har nokk vært med til å skape det samlingsstedet butikken er i dag. Matkroken har et bredt utvalg av basisvarer og den hyggelige betjeningen hjelper deg med det du måtte ønske. I sommersesongen kan man også legge til med båt helt innerst i havnen.

Butikk

Fruenes hus

Fruenes Hus er en populær gave- og interiørbutikk i Kirkehamn. Butikken har åpent hver lørdag hele året, i tillegg til utvidede åpningstider om sommeren og før jul. Fruene serverer kaffe og kringle hele året.

Fiskemottak

Hidra Fiskemottak

Hidra fiskemottak er et av øyas store stoltheter. Mottaket driver blant annet med slakting av piggvar hver torsdag, og har reke- og krabbebåter some leverer fast ukentlig. I tillegg til garnbåter som leverer forskjellige skatter fra havet etter sesong. De har et tett samarbeid til Domstein i Kristiansand og Stavanger som gir dem mulighet til å levere nesten hva en måtte ønske. Hidra Fiskemottak er stolt leverandør til så å si alle lokale butikker og restauranter. Mottaket har også eget utsalg som er åpner etter avtale. Ta en telefon til fiskemottaket så hjelper de deg gjerne