Overnatting

Utforsk øyas unike overnattinger

Ta inn på sjarmerende Kongshamn Gjestgiveri og nyt den moderne men historiske charmen. Lei et sommerhus rett ved vannkanten eller en leilighet med havutsik. Eller hva med et mer unikt alternativ, som glamping, små hytter eller utsyn? Kanskje er du kongen av campingplassen? Finn inspirasjon til din overnatting på Hidra her.

Kongshamn Gjestegiveri

Gjestgiveriet er det perfekte frirom, hvis du ønsker at stoppe opp, pakke hverdagen ned og bli bortskjemt i eventyrlige omgivelser, fyldt med maleriske historier og naturens tryllerier

Glamping i Kongshavn

Et unikt overnattingstilbud hvor du kommer i et med naturen uten å miste komforten og søvnkvaliteten.

Bobilcamping i Fiskerihavna

I Fiskerihavna i Kirkehamn er det lagt til rette for bobiler. Her finnes et godt servicetilbud, i tillegg til strøm

Små Hytter

Velkommen til overnatting i «Nyperosa» Du kan glede deg til en annerledes overnatting med flott utsikt utover havet.

UTSYN

Du kan glede deg til et spektakulært opphold med flott utsikt over havet. Utformingen på gapahuken gjør at man føler nærheten til jorda, himmelen, det majestetiske havet og skjærgården, samtidig som alle de små hullene lager et lys som hele tiden endres. Ta gjerne med tøfler eller innesko.

Reiser dere i større grupper?

Større grupper, samt bedrifter og private selskap kan også booke skreddersydde pakker med overnatting, opplevelser og selvfølgelig mat og drikke. Vi hjelper deg å sette sammen deres drømmetur til vakre Hidra.

Ta kontakt med oss pr e-post eller telefon.