isbua

isbua

           -Et samlingssted i havgapet

ISBUA ligger rett ved vannkanten i vakre kirkehamn omgitt av en slående og karakteristisk natur. Naturen er med på å skape en helt spesiell stemning.

Med lokale råvarer, en uhøytidelig atmosfære og en betjening med et glimt i øyet ønsker vi å skape et samlingsted for gjester med lang og kort reise bak seg, samt fastboende på Hidra.

 Vi har skapt en meny som vil ta deg gjennom dagens behov; om dette er en kjapp kaffe på brygga med gode venner, en uformell lunsj, eller en god middag med nære og kjente i fjæra. Hos oss er alle hjertelig velkomne.

God appetitt!  

 

Fest og Selskaper

            –Sammen skaper vi de gode minnene

På ISBUA blir festen unik på enhver tenkelig måte:

De historiske lokalene midt i havgapet gir en helt særlig atmosfære til festen, og merkedagen blir et evig minne både for deg og dine nære.

Vår service er oppmerksom, kjærlig og professjonell, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og festens flyt aldri forstyrres men heller forsterkes.

Vi har kokker som skreddersyr en meny etter deres behov.

Møter og konferanser

          -Med fokus på gode opplevelser

På ISBUA bruker vi vår historiske ramme til at skape unike møter og konferanser.  Vi kan tilby spesielle arrangementer og pakker skrudd sammen etter deres egne ønsker med eksempelvis teambuilding og/eller andre fellesskapende aktiviteter.

Gi kollegaene en positiv fellesopplevelse, som skaper arbeidsglede, motivasjon og bringer dem sammen.

Ta endelig kontat for mer information. 

 

Kontakt

ADRESSE
Reinferdalsveien 35,
4432 Hidrasund

TELEFON
+47 2407 7003

NETTSIDE
Facebook

EPOST
post@isbua.no